درباره درختکاری بدون آبیاری در 1 سال
درباره درختکاری بدون آبیاری در 1 سال
Blog Article
کتاب زرشک نوشته ی اسماعیل پورکاظم، در مورد خواص این گیاه و روشهای کاشت و پرورش آن صحبت کرده و در کل اطلاعات کامل و جامعی از زرشک در اختیار شما قرار می دهد.
چند مورد از مهمترین فاکتورها در انتخاب نهال، به شرح زیر هستند:
نسخه دسکتاپ نسخه موبایل نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
توجه داشته باشید که پس از وارد کردن آدرس ایمیل تان در صفحه باز شده یک ایمیل برای شما ارسال میشود که میبایست آنرا تایید کنید تا کتاب ها را دریافت کنید
اولین و مهمترین قدم در درختکاری، انتخاب نهال سالم و متناسب با شرایط اقلیمی محلی است تا نهایتاً بتوانیم از کار خود بهترین نتیجه را بگیریم.
فرصت طلایی، مجالی برای بررسی خط مشی رونیکس
بهطور مثال، معمولاً اواخر تابستان و اوایل پاییز بهترین زمان برای کاشت نهالهای درخت میوه است تا نیاز سرمایی نهال کاملاً برطرف شود.
در صورتیکه شما نویسنده یا ناشر یکی از کتاب هایی هستید که به اشتباه در این پایگاه اینترنتی قرار داده شده از اینجا تقاضای حذف کتاب کنید تا بسرعت حذف شود.
این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.
با استفاده از یک فناوری نوین در کاشت و پرورش درخت، نیاز به آبیاری از میان برداشته شده است؛ این تکنولوژی در ۳۰ کشور اجرای موفق درختکاری بدون آبیاری داشته است.
* بادگیرها و بادشکن ها محافظت از درختان در برابر شرایط آب و هوایی شدید، مانند #بادهای_شدید یا #نور_شدید_خورشید، یکی دیگر از #جنبه_های_حیاتی_نگهداری_و_پرورش_درختان در شرایط خشک است. استفاده از #بادشکن یا #سازه_های_سایه_بان (#بادگیرها) می تواند سرپناهی ایجاد کند و از دست دادن آب از طریق تعرق را کاهش دهد. * گیاهان مکمل علاوه بر این، تقویت تنوع زیستی در اکوسیستم اطراف می تواند به سلامت کلی و انعطاف پذیری درختان کمک کند. #کاشت_گیاهان_همراه (مکمل) که به خوبی با محیط خشک سازگار هستند (مانند نخود)، می تواند به ایجاد یک ریزاقلیم حمایتی کمک کند و مزایای بیشتری مانند گرده افشانی یا کنترل آفات (درخت اناب یا گیاه چای) را ارائه دهد. با اجرای این راهبردها و شیوه ها، می توان با موفقیت از درختان در شرایط خشک نگهداری و پرورش داد و به احیای اراضی خشک به شیوه ای پایدار کمک کرد. این نه تنها به مبارزه با بیابان زایی کمک می کند، بلکه به بازسازی اکوسیستم ها، افزایش تنوع زیستی، و مزایای اجتماعی-اقتصادی برای جوامع محلی کمک می کند. لطفا تا انتهای این مبحث با من همراه باشید
علیرضا قادری افزود: از آذر امسال تاکنون با همکاری دستگاههای اجرایی، کارخانجات، معادن، بسیج و پویشهای مردمی، در گستره ۹۰۰ هکتار عملیات نهالکاری و بذرپاشی به تعداد ۱۷۰ هزار اصله درخت انجام و این بسیار رضایت بخش است.
فرقی نمیکند که بخواهیم یک نهال بکاریم یا باغ احداث کنیم. در هر صورت، خاکورزی قبل از کاشت نهال، یکی از مراحل ضروری برای درختکاری اصولی است. در این مرحله، اقداماتی مانند جمعآوری پلاستیک و ضایعات از سطح زمین، حذف علفهای هرز، بقایای هرس گیاهان، آبیاری با آبپاش، شخمزدن زمین، صافکردن ناهمواری زمین با بولدوزر و گریدر (با توجه به حجم کاشت نهال) تاثیر زیادی بر نتیجۀ کار دارد.
کشف شیر سنگی و انسان طلایی بالدار در ویرانههای ۲ هزارساله